top of page
A7302459.jpg

SoMeCare tinklaraštis

Kodėl svarbus efektyvus veido valymas (+2 įrankiai, kurie reikalingi norint turėti švarią odą)

Veido valymas jau labai seniai laikomas būtina odos priežiūros dalimi namuose.


Jau nuo seno mūsų protėviai rūpinosi savo odos valymu – nuo paprastų grandymo ritualų iki muilo atsiradimo, taip pat masinės muilo plytelių gamybos XIX-XXa.


Šiandien, dėka pažangos veido priežiūros srityje, norėdami pasirinkti tinkamas priemones, pasirinkimo turime daugiau nei bet kada. Tačiau efektyvus veido valymas ir jo principo supratimas yra raktas į užtikrintumą, kad esate teisingame kelyje į sveikos odos būklės pasiekimą.


Veido valymas, veido valymas namuose


Kodėl kasdieninis veido prausimas yra būtinas?


Net kai nenaudojame makiažo, labai svarbu nuvalyti nuo odos nešvarumus ir bakterijas, susikaupusias per dieną.


Taigi ne tik tie produktai, kuriuos tepame tiesiai ant savo odos, reikalauja kasdienio veido odos valymo įpročio. Paprastas prisilietimas gali pernešti nepageidaujamas bakterijas nuo rankų ant mūsų veido odos.


Be to, moksliniai tyrimai atskleidė žalingą kasdienių išorinių veiksnių, užterštumo poveikį mūsų odos būklei. Buvo įrodyta, kad net ir tada, kai esame uždarose patalpose, teršalai daro tiek pat žalos, kiek gatvėse mūsų odą veikia įvairios cheminės medžiagos ir UV spinduliai.


Veido valymo prietaisas SoMeCare

Nustatyta, kad tarša prisideda ir prie odos senėjimo, ir prie drėgmės praradimo. Neturint tinkamo odos priežiūros režimo, teršalai ir toliau niokoja mūsų odą.


Efektyvaus veido valymo namuose ritualo pasirinkimas (naudojant gerai parinktas priemones) yra pirmas žingsnis kovoje su bakterijomis ir teršalais, galinčiais pakenkti mūsų odos būklei ląsteliniu lygmeniu.


Veido valymas 2 pagrindiniais įrankiais


Nors veido valymas ir prausimas nebūtinai turi būti sudėtingas procesas, pasirinkti metodai ir kosmetikos priemonės yra svarbūs, norint turėti sveiką odą. Neteisingai parinktos priemonės ar metodai, kaip ir atsitiktiniai veido valymo ritualai namuose, gali paaštrinti turimas odos problemas.


Laimei, efektyvaus veido valymo principą galima supaprastinti į 2 pagrindinius įrankius:


1. Tinkamo prausiklio pasirinkimas

Prausikliai egzistuoja jau daugelį metų, tačiau muilas išpopuliarėjo dar XX amžiuje. Nors tradicinės formulės gali „iki girgždėjimo“ švariai nuprausti ir nuvalyti veido odą, tačiau muilų sudedamosios dalys dažnu atveju sausina, dirgina odą bei pakenkia jos barjerui. O kai nuo odos pašalinami visi riebalai, oda gamina ir išskiria dar daugiau riebalų, kad kompensuotų drėgmės trūkumą.


Veido valymo šepetėlis, priemonės, veido valymas namuose

Norint pasirūpinti oda (ir išvengti valomųjų priemonių sukeltų pažeidimų), svarbu rinktis priemones, kurios tinka jūsų veido odos būklei. Atkreipkite dėmesį į:


·Suderinamumą su veido oda

Rinkdamiesi prausiklius, rinkitės specialias veido valymo priemones. Nors paprastas muilas turi stiprias valomąsias savybes, tačiau turi aukštą pH terpės lygį, o šis nesuderinamas su mūsų oda (odos pH yra apie 5,5) ir gali ją dirginti. Pirkdami veido odai skirtą prausiklį, sudėtyje ieškokite drėkinančių ir maitinančių odą komponentų.


Drėkinančius komponentus

Stiprios valomosios medžiagos suardo odos baltymus ir lipidus, o tai lemia sausą, šiurkščią odos būklę. Jeigu norite atkurti prarastą prausimo metu odos drėgmę, rinkitės prausiklius, kurių sudėtyje yra drėkinančių ir maitinančių odą komponentų.


· Veido valymo priemones, tinkančias jūsų odos tipui

Kas tinka vienam odos tipui, nebūtinai tiks kitam. Renkantis prausiklį, įsitikinkite, kad priemonė tinka jūsų odos būklei. Jei turite specifinę odos problemą, ypatingai svarbu rinktis tikslines veido valymo priemones.


Rekomenduojame: Yon-Ka „Gel Nettoyant“ valomąjį gelį su švelniais augalinio pagrindo valomaisiais komponentais. Šis prausiklis tinka visiems odos tipams. Sąlytyje su vandeniu gelis virsta šilkinėmis putomis, o kvepia maloniu levandos eterinio aliejaus aromatu, kad jūsų veido valymas būtų dar malonesnis. Jeigu norite dar stipresnio putojmo, galite rinktis „Asap Gentle Cleansing Gel“ prausiklį, kuris taip pat palaiko natūralų odos balansą, o sudėtis praturtinta antioksidantų ir alaviju.


2. Efektyvios technikos naudojimo veido valymas


Tai, kaip mes prausiame odą, turi tiek pat įtakos mūsų odos būklei, kiek ir mūsų naudojamos kosmetikos priemonės.

Valant odą nepakankamai gerai, porose gali likti kenksmingų bakterijų, tačiau per stiprus veido valymas taip pat gali pabloginti odos būklę, sudirginti odą.


Veido šepetėlis, prietaisas odos valymui, odos valymas


Nuoseklumas yra pagrindinis dalykas kalbant ne tik apie odos prausimo dažnumą, bet ir apie mūsų atliekamą valymo techniką.


Bet kaip galime užtikrinti, kad švelnus veido valymas išvalytų odą kruopščiai?


Mums gali atrodyti, kad valome odą su tokiu pačiu kruopštumu, kaip ir vakar, tačiau žmogiškosios klaidos yra neišvengiamos. Laimei, turime sprendimą – specialius prietaisus kruopščiam veido valymui namuose.


Tyrimai parodė, kad veido valymo prietaisas yra saugus sprendimas, norint užtikrinti kruopštų odos prausimą. Veido valymo prietaiso vibracijos veikia kartu su odos elastingumu ir tokiu būdu efektyviai, nepažeidžiant odos, pašalina nešvarumus iš porų.


Tačiau ši vibracijų technologija siūlo ne tik kruopštų veido odos valymą. Tyrimai pabrėžė daugiau tokių prietaisų odai naudojimo privalumų:


  • Matomi „anti-age“ rezultatai

  • Gilesnis odos priežiūros priemonių prasiskverbimas

  • Odos barjero ir drėgmės palaikymas

  • Aknės būklės gerinimas


Rekomenduojame: „SoMeCare“ silikoninį veido odos valymo prietaisą, kuris apjungia masažuojančias vibracijas su termoterapija. Prietaisas pagamintas iš hipoalerginio ir antibakterinio silikono ir siūlo saugų, efektyvų prausimą visų tipų odos valymui.


Efektyvus veido valymas


3-viename „SoMeCare“ veido valymo prietaisas turi gilaus veido valymo funkcijos ir 55C temperatūros terapijos pasirinkimą.


Pradėkite nuo paprastos 6 žingsnių efektyvios veido valymo procedūros rutinos:

  1. Sudrėkinkite veido odą šiltu vandeniu.

  2. Užpilkite prausiklio tiesiai ant silikoninio veido valymo prietaiso šepetėlio galvutės.

  3. Įjunkite veido valymo prietaisą, patogiai paimkite jį į ranką.

  4. Prietaiso šepetėliu (silikoniniais šereliais) švelniai masažuokite odą zonomis, kad prausiklis suputotų.

  5. Palaipsniui pereikite į vis kitas veido zonas.

  6. Nuplaukite veido odą vandeniu. Veido valymo šepetėlis taip pat turi būti nuplaunamas vandeniu.

Norint išnaudoti visas prietaiso galimybes, naudokite veido valymo prietaisą kartu su putojančiu ar geliniu prausikliu. Tačiau SoMeCare veido valymas tinka ir su bet kokiu kitu prausikliu be abrazyvinių dalelių. Rekomenduojame:


  • Sausai, negyvybingai veido odai: Yon-Ka „Lait nettoyant“; Asap „Gentle Cleansing Gel“

  • Riebiai, į užterštumą linkusiai veido odai: Yon-Ka „Gel nettoyant“; Asap „Daily Facial Cleanser“

  • Brandžiai veido odai: Yon-Ka „Lait nettoyant; Asap „Daily Facial Cleanser“

  • Mišriai veido odai: Yon-Ka „Gel nettoyant“; Asap „Daily Facial Cleanser“

  • Normaliai veido odai: Yon-Ka „Gel nettoyant“; Asap „Gentle Cleansing Gel“


---


Neturi būti sudėtinga pasiekti sveiką odos būklę.


Iš tiesų, tinkamas prausiklis + tinkama technika = efektyvus veido odos valymas.


Kosmetikos priemonės, į kurias investuojame, turi didelę įtaką odos prausimui, tačiau kartu naudojant SoMeCare veido valymo prietaisą namuose (ir naudojant jį kasdien) galime atlikti iš tiesų kruopštų, nuoseklų veido odos valymą.

bottom of page